شاید تمام تصورات شما درباره‌ی پیری اشتباه باشد !

تقریباً هر روز خودم را در حال فکر کردن مانند یک فرد سن‌گرا (ایجیست) می‌بینم. غر زدن به راننده‌ی آهسته‌ای که نباید دیگر پشت فرمان باشد. نفرین کردن خریداری که گیج شده و صف صندوق را نگه داشته است. نگرانی از اینکه فراموش کردن چیزی ممکن است نشانه‌ی مشکلی جدی‌تر باشد. ترس از تصویر خودم…

تاثیر میکروبیوم روده در لانجویتی و طول عمر

درک تأثیر میکروبیوم روده بر طول عمر با پیشرفت علم پزشکی، روند پیری در جمعیت جهانی طولانی‌تر شده است. طی سه دهه آینده، جمعیت افراد بالای ۶۵ سال در جهان بیش از دو برابر خواهد شد و به عدد قابل‌توجه ۱.۵ میلیارد نفر خواهد رسید. با توجه به نقش مهم میکروبیوم روده به‌عنوان تنظیم‌کننده قوی…

پروتئین‌های یاماناکا و ارتباط آن‌ها با طول عمر (Longevity)

پروتئین‌های یاماناکا (Yamanaka Factors) در سال‌های اخیر به‌عنوان یک ابزار بالقوه برای جوان‌سازی سلولی و افزایش طول عمر (Longevity) مورد توجه قرار گرفته‌اند. تحقیقات نشان داده است که بیان کوتاه‌مدت و کنترل‌شده این فاکتورها می‌تواند برخی از ویژگی‌های پیری سلولی را معکوس کند، بدون اینکه سلول‌ها به‌طور کامل به سلول‌های بنیادی تبدیل شوند. این ویژگی،…

رازهای شگفت‌انگیز کارخانه انرژی بدن: چگونه همیشه پرانرژی بمانیم؟

انرژی همان نیروی نامرئی است که زندگی روزمره ما را به حرکت درمی‌آورد، اما بسیاری از ما هنوز درک درستی از چگونگی تولید آن نداریم. از لحظه‌ای که از خواب بیدار می‌شویم تا زمانی که سرمان را روی بالش می‌گذاریم، انرژی عامل اصلی تمام فعالیت‌ها و افکار ماست. اما آیا تا به حال از خود…

پیری معکوس | نسل 4 پزشکی چطور ما را جوان تر میکند ؟

علم پزشکی سالهاست که در خدمت بشر بوده و از نسل های ابتدایی در حال بهبود وضعیت انسانها بوده است. در نسل های 2 و 3، علم پزشکی توانسته بیماری را کاهش دهد و طول عمر بشر را افزایش دهد. به عبارت دیگر پزشکی نسل 3 توانسته روند پیری را کند کند. اما نسل 4…

مقابله با سارکوپنی و افزایش طول عمر

سارکوپنی یا کاهش توده عضلانی یکی از رویدادهایی است که با افزایش طول عمر رخ میدهد. سارکوپنی سارق خاموش قدرت شماست و با ما همراه باشید تا با راه های جلوگیری از کاهش توده عضلانی باافزایش سن آشنا شویم.

تفاوت سن بیولوژیک و سن واقعی

سن بیولوژیک در مقابل سن تقویمی یا سن واقعی یکی از مسائل مهم این روزها شده است. بسیاری از افراد به دنبال یافتن سن بیولوژیک خود هستند و تعداد زیادی به دنبال راه هایی برای کاهش سن بیولوژیک. آیا واقعا سن بیولوژیک مهم است؟ چقدر باید به سن بیولوژیک خود توجه کنیم ؟ خودتان فکر…

ژنتیک طول عمر

بدون شک ژنتیک شما در طول عمر نقش دارند. مشخصا در اطراف خود افرادی را میشناسید که عمر طولانی دارند و فرزندان آنها هم عمر طولانی داشته اند. پس عمر طولانی هم یک فاکتور ژنتیکی هست. بعضی از ژن ها شناخته شده اند که در طول عمر نقش ویژه ای دارند. به عنوان مثال برخی…

لانجویتی یا پزشکی طول عمر (Longevity Medicine) چیست؟

لانجویتی یا پزشکی طول عمر (Longevity Medicine) یک شاخه نوظهور از علم پزشکی است که بر روی افزایش طول عمر سالم و به تأخیر انداختن بیماری‌های مرتبط با پیری تمرکز دارد. این حوزه با استفاده از ژنتیک، زیست‌شناسی سلولی، فناوری‌های نوین، داده‌های بیومدیکال و پزشکی فردمحور، به دنبال درک فرآیندهای پیری و یافتن راهکارهایی برای…

آیا طول تلومر میتواند دلیل جوانی باشد ؟ | نقش تلومر در لانجویتی

چند وقتی هست که تبلیغات زیادی در مورد طول تلومر میشنویم. چیزی که قبل اهمیتی نداشت امروز جزو دغدغه های برخی از مردم شده. راستی طول تلومر شما چقدر است !! دوست ندارید تلومرتان را بلند کنید !! شاید جوان تر شدیدی یا شاید جوانی خود را پیدا کردید. شرکت هایی رشد کرده اند که…